Landskrona BoIS — Jönköpings Södra IF

0
    289

J-Södras fina trend håller i sig. Ikväll besegrade man Landskrona BoIS på bortaplan med 0-3 (0-1) efter mål av Fredric Fendrich, Daryl Smylie och Tommy Thelin.
    Efter en lite trevande första halvlek tog Södra över alltmer i den andra och gjorde där både 0-2 och 0-3. Fredric Fendrich spräckte målnollan i första halvlek och det var hans första mål sedan september 2011. Daryl Smylie nickade in vårt andra mål efter en klockren hörna slagen av Robert Gojani i mitten av andra halvlek och sedan punkterade definitivt Tommy Thelin matchen med en iskall straff.
    Vi noterar också att Damir Mehic fick hålla säsongens första nolla i sin andra match. Robert Gojani drog på sig en varning och missar därmed måndagens match hemma mot Östersund.
    Landskrona BoIS – Jönköpings Södra 0-3 (0-1)
    0-1 (24) Fredric Fendrich 0-2 (71) Daryl Smylie 0-3 (79) Tommy Thelin
    Varningar: JÖN: Robert Gojani, Carlos Garcia
    Publik: 2.028 på Landskrona IP
    Domare: Kaspar Sjöberg, Malmö
    Damir Mehic – Jesper Manns, André Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Ronny Sabo (46), Daryl Smylie, Tommy Thelin (80) – Fredrik Olsson (68)
    Inhoppare: Jonathan Drott (46) Oskar Olsson (68) Carlos Garcia (80)
    Övriga: Mikael Axelsson, Amer Eriksson Ibragic, Simon Dimitrijevic, Karl Svensson
    Skott: 10-10 (3-3)