Bristande motivation

Igår basunerade Jönköpings Posten ut nyheten att Andrés Garcia har gjort sitt som tränare för Jönköpings Södra. Klubben själva ville inte vara sämre och bjud sina anhängare på en minnesvärd intervju av sportchefen Junes Barny som inträngd mot en tegelvägg till tonerna av discodunk talade i klyschor om bristande motivation och att vi nu bara går vidare.

Jönköpings Södra fortsätter att agera som en klubb på dekis. På alla plan.

Andrés Garcia är tydligen kvar hemma i Spanien och vill inte komma tillbaka till sin arbetsgivare. Hans chef köper resonemanget kring hans bristande motivation och menar i samma mening att han har fullt förtroende för den resterande tränartrojkan med lojale Oscar i spetsen.

Vad som egentligen har hänt vet vi inte riktigt.

Betalar vi forfarande lön för Andrés?

Har vi rätt licens för tränare nu?

J-Södra har förutom intervjufilmen summerat Andrés Garcis tid i klubben såhär: ”Under måndagen står det klart att Andres Garcia lämnar klubben, vi önskar Andres lycka till i framtiden.” Det är allt som står.

Det hade varit mer önskvärt att höra klubbens ordförande reda ut vad som händer och vad detta får för konsekvenser för föreningens ekonomi och hur det sportsliga arbetet går vidare.

När väl den här säsongen är över kan vi bara be att Klubben verkligen tar sig samman och hittar en väg att bygga upp något nytt. Det krävs att rätt personen sitter på rätt positioner.

 

 

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen