Landskrona BoIS — Jönköpings Södra IF

0
    306

Ivo Vazgec höll sin fjärde nolla på raken då hans Landskrona besegrade oss ikväll med 1-0. Marcus Lantz hette den andra matchhjälten som på frispark gjorde matchens enda mål. J-Södra hängde bra med i första halvlek men hela laget mattades rejält i den andra och efter 1-0 målet orkade man inte komma tillbaka. Daryl Smylie fick hoppa in i den 76:e minuten men fick inget uträttat.
    På förhand snackades det mycket om att den här matchen fick vi inte förlora. Tyvärr kunde vi inte prestera och flera av våra mest tongivande spelare under säsongen kom inte upp till normal standard. Niklas Helgesson gjorde på nytt en stark insats i målet och gjorde flera bra räddningar i matchen. I backlinjen var André Calisir duktig men tyvärr drog han på sig sitt tredje gula kort och är därmed avstängd i mötet mot Ljungskile.
    I tabellen är det hysteriskt jämnt och vi fick ikväll lite hjälp av Qviding som fick 2-2 borta mot Brage.

Landskrona BoIS-Jönköpings Södra 1-0 (0-0)
    1-0 (72) Marcus Lantz
    Publik: 2.790 på Landskrona IP
    Domare: Kristoffer Karlsson, Göteborg
    Niklas Helgesson – Tom Siwe, André Calisir, Christer Persson, Tomas Backman (ut 78) – Dennis Östlundh, Fredric Fendrich (ut 76) – Mathias Etéus (ut 60), Andreas Tegström, Branimir Hrgota – Carl Björk
    Inhoppare: Jonas Svahn (60) Daryl Smylie (76) Charles Simba (78)
    Övriga: Nuredin Bakiu, Johan Niklasson, Jesper Svensson, Robert Walker
    Skott: 13-10 (8-6)
    Skott på mål: 8-5 (3-3)