Jönköpings Södra IF — Ljungskile SK

  0
  297

  Matchfakta

  0-1 (53) David Johannesson
  1-1 (57) Tommy Thelin

  Varningar: LSK: Korab Bakraqi

  Publik: 2.137 på Stadsparksvallen

  Domare: Patrik Eriksson, Gävle

  LAGET:

  Anton Cajtoft – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Jesper Manns – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Jesper Svensson (90+3), Daryl Smylie, Tommy Thelin (90+3) – Fredrik Olsson (58)

  Inhoppare: Ronny Sabo (58) Simon Dimitrijevic (90+3) Carlos Garcia (90+3)

  Övriga: Damir Mehic, Karl Svensson, Jonathan Drott och Amer Eriksson Ibragic

  STATISTIK:

  Skott: 10-7 (2-2)
  Skott på mål: 8-2 (1-1)
  Hörnor: 3-4 (2-3)
  Frisparkar: 15-11 (7-8)
  Offside: 0-0 (0-0)
  Gula kort: 0-1 (0-0)
  Röda kort: 0-0 (0-0)

  J-Södra och Ljungskile delade på poängen i lördagens möte på ”Vallen”. Efter en mållös första halvlek kom två snabba mål i andra halvlek.

  Efter dryga kvarten av andra halvleken kommer de båda målen. Ljungskile tar ledningen efter 53 minuter. Jonas Lindberg hittar David Johannesson med en perfekt slagen djupledsboll och Johannesson rundar Cajtoft och lägger in bollen i tomt mål.  J-Södra replikerar tämligen omgående. Robert Gojani tar in bollen i straffområdet och spelar fram Tommy Thelin som sätter bollen högt i målvaktens vänstra hörn.
  DSC_8853

  Ljungskile kom till spel med tolv raka matcher utan förlust och den sviten skulle förlängas efter lördagens match. – Det är inget vi tänker på men visst är det fantastiskt bra, sa en ganska nöjd LSK tränare efter 1-1 mot J-Södra.

  Gästerna är oerhört svårslagna och när man fick ett ledningsmål ganska tidigt i andra halvlek kändes det som en tuff uppförsbacke men Södra skulle komma tillbaka. Direkt efter 0-1 målet gasade man på och Ljungskile blev lite passiva och bara dryga fem minuter senare hade lagkaptenen Tommy Thelin kvitterat efter ett fint förarbete av Robert Gojani.
  Hemmalaget hade sedan bud på ett ledningsmål där Daryl Smylie var absolut närmast i ett konstigt friläge mot målvakten Alex Horwath men Horwath gick segrande ur den duellen. Smylie hade ett par bra chanser i matchen men fick gå mållös från Vallen.
  Ljungskile hade i slutminuterna också ett friläge då inhopparen Korab Bakraqi sköt tätt utanför Cajtofts stolpe.

  – Vi bjuder in Jönköping i matchen och dom lyckas kvittera, men totalt sätt var det rättvist. Första halvlek var inte bra men i den andra blev det lite bättre. Jag är nöjd med en poäng, sa Tor-Arne Fredheim efter matchen.

  I Södralägret var det besviket efter bara en poäng. – Det var viktigt att inte förlora men samtidigt är vi inte helt nöjda med en poäng, sa Jimmy Thelin efter matchen.

  Fakta

  Datum Tid Liga Säsong Publik Domare
  9 augusti 2014 16:00 Superettan 2014 2137 Patrik Eriksson

  Resultat

  Klubb1:a halvlek2:a halvlekMål
  Jönköpings Södra IF011
  Ljungskile SK011

  Lämna ett svar