Niklas Helgesson – Jesper Svensson, Christer Persson, Karl Svensson, Tom Siwe – Joakim Karlsson – Branimir Hrgota, Dayl Smylie, Andreas Tegström (88), Tommy Thelin (92) – Pär Cederqvist
    Inhoppare: Fredric Fendrich (88) Jonathan Drott (92)
    Övriga: Frank Pettersson, Jonas Svahn,  Robert Gojani, Dennis Östlundh och Viktor Rönneklev
    Frisparkar: 22-10 (13-4)
    Offside: 1-3 (0-2)
    Gula kort: 2-4 (0-2) (J Karlsson, K Svensson)
    Röda kort: 0-1 (0-0) (Vasilj)
    J-Södra och Öster delade på poängen inför storpublik på Vallen. Över 4000 åskådare fick se en svängig tillställning där Öster hade en 0-1 ledning i paus. I andra kom Södra tillbaka och vände med tre raka mål och där Jesper Svensson spelade en stor huvudroll, ett mål och två ass. Öster kom tillbaka och lyckades få med sig en pinne hem till Växjö.
    Freddy Söderberg gör matchens första mål i början av matchen. Efter dryga kvarten tar han med sig bollen efter ett långt uppspel och gör inget misstag utan lägger den till höger om Niklas Helgesson i Södramålet. J-Södra agerade en aning nervöst och visade stundtals upp ett slarvigt passningsspel och allt som oftast för långsamt. Branimir Hrgota blixtrade till och hade ett farligt skott i ett typiskt ”Branne-läge” men bollen utanför Alexander Nadjs högra stolpe.
    I andra halvlek startar Södra betydligt bättre och vaskar fram några chanser mot Nadj i Östermålet. I den 60:e minuten explodera matchen då Tommy Thelin nickar in kvitteringen snyggt framspelat av halvlekens stora hemmaspelare Jesper Svensson. Svensson skulle få något va en huvudroll då han även assisterar till Pär Cederqvists 2-1 mål knappa minuten senare. 3-1 målet sätter Jeppe själv på en vacker frispark i minut 69. Därefter var det roliga slut för idag. Öster kommer tillbaka i matchen trots en utvisning på mittbacken Mario Vasilj. 3-2 reduceringen kommer genom ett självmål på en hörna och kvitteringen gör Freddy Söderberg strax därefter.
    En konstig match med några ansikten. Efter Jeppes 3-1 mål trodde nog alla att segern var i hamn. Svagt att släppa in två mål med en man mer!
    Jesper Svensson matchens behållning! Idag kunde han nog t.o.m gå på vatten!