Trelleborgs FF — Jönköpings Södra IF

0
    285

Ingenting kan stoppa Jönköping Södra! Idag inkasserades den tredje raka segern efter 1-0 borta mot exallsvenska Trelleborgs FF. Målet gjordes redan i den 22:a minuten efter en straffretur från Branimir Hrgota. Pär Cederqvists straff räddades första av Trelleborgs målvakt Fredrik Persson men på returen kunde Bran The Man trycka dit segermålet.
    Man får nypa sig i armen för att inse att vi är obesegrade efter tre omgångar. Faktum är att det är tangerat klubbrekord i den här serien. Den första halvleken skapade J-Södra de vassaste chanserna och 0-1 ledningen kändes rättvis i paus. I den 22:a minuten pekar domaren Jim Petersson på straffpunkten efter en incident efter en hörna. Pär Cederqvist lägger straffen men målvakten Fredrik Persson räddare den men på returen dyker Branimir Hrgota upp och gör inget misstag alls.
    Andra halvlek börjar hemmalaget trycka på för att nå en kvittering men J-Södras defensiv är stabil och Niklas Helgesson får hålla säsongens första nolla!

<br />5: Kalle Svensson<br /><br />Dominerar totalt i luften och hans pondus fullkomligt strålar om honom. Den lilla gnuttan oro som ändå gnagde i en under försäsongen är helt bortblåst. Bäst på plan. Igen.<br /><br />4. Jesper Svensson<br /><br />Yrvädret från Habo firar Strindbergsåret genom att denna aprilafton lämna motståndarna bakom sig som vore de Höganäskrus.<br /><br />3. Niklas Helgesson<br /><br />Sysslolös långa perioder vilket bara gör hans matchavgörande räddningar än mer  imponerande. Om det är något han kan förbättra så skulle det väl i så fall vara sitt twittrande...<br /><br />2. André Calisir<br /><br />Kompletterar Kalle ypperligt med sitt uppoffrande slit och sina fina fötter. Kapten Persson, som annars är en personlig favorit, får det tufft att slå sig in som mittback om André fortsätter hålla den här höga nivån.<br /><br />1. Andreas Tegström<br /><br />Södra rullar ut Trelleborg i stora delar av första halvlek och Tegan har en stor del i det. Han är inte Södras snabbaste spelare, men blicken för spelet, hur han värderar situationerna och hans smarta passningsspel gör honom grymt viktig för lagets offensiv.

5: Kalle Svensson

Dominerar totalt i luften och hans pondus fullkomligt strålar om honom. Den lilla gnuttan oro som ändå gnagde i en under försäsongen är helt bortblåst. Bäst på plan. Igen.
    4. Jesper Svensson
    Yrvädret från Habo firar Strindbergsåret genom att denna aprilafton lämna motståndarna bakom sig som vore de Höganäskrus.
    3. Niklas Helgesson

Sysslolös långa perioder vilket bara gör hans matchavgörande räddningar än mer  imponerande. Om det är något han kan förbättra så skulle det väl i så fall vara sitt twittrande…
    2. André Calisir

Kompletterar Kalle ypperligt med sitt uppoffrande slit och sina fina fötter. Kapten Persson, som annars är en personlig favorit, får det tufft att slå sig in som mittback om André fortsätter hålla den här höga nivån.
    1. Andreas Tegström
    Södra rullar ut Trelleborg i stora delar av första halvlek och Tegan har en stor del i det. Han är inte Södras snabbaste spelare, men blicken för spelet, hur han värderar situationerna och hans smarta passningsspel gör honom grymt viktig för lagets offensiv.

Trelleborg – Jönköpings Södra 0-1 (0-1)
    0-1 (22) Branimir Hrgota
    Publik:1.522 på Vångavallen
    Domare: Jim Petersson, Motala
    Niklas Helgesson – Jesper Svensson, André Calisir, Karl Svensson, Tom Siwe – Joakim Karlsson – Branimir Hrgota, Daryl Smylie (73), Andreas Tegström (63), Tommy Thelin (85) – Pär Cederqvist.
    Inhoppare: Dennis Östlundh (63) Fredric Fendrich (73) Jonathan Drott (85)
    Övriga: Frank Pettersson, Christer Persson, Jonas Svahn och Robert Gojani
    Skott:12-11 (3-9)
    Skott på mål: 5-3 (2-2)