Anton Cajtoft – Tom Siwe, André Calisir, Karl Svensson, Jesper Manns – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Jesper Svensson, Daryl Smylie (80), Tommy Thelin (82) – Fredrik Olsson (72)

Inhoppare: Ronny Sabo (72) Jonathan Drott (80) Carlos Garcia (82)

Övriga: Damir Mehic, Joakim Karlsson, Amer Eriksson Ibragic, Simon Dimitrijevic

Frisparkar: 14-9 (5-4)
    Offside: 3-2 (2-2)
    Gula kort: 0-0 (0-0)
    Röda kort: 1-1 (0-1)

J-Södra tog ikväll sin tredje raka seger efter 4-1 mot GIF Sundsvall och klättrar därmed upp på en fjärdeplats i tabellen. Matchen var händelserik och innehöll det mesta, bl.a två utvisningar och två straffar. J-Södra gjorde 1-0 och 2-0 i första halvlek, först ett ledningsmål av Fredrik Olsson och sedan 2-0 genom Daryl Smylie. Sundsvalls mittback Marcus Danielsson blev frilägesutvisad i den 28:e matchminuten.
    Tommy Thelin utökade sedan ledningen till 3-1 på straff innan det var Södras tur att få en spelare utvisad då Tom Siwe fick se det röda kortet i den 70:e minuten. I samband med det fick gästerna straff och Johan Eklund gjorde inget misstag och reduceringen var ett faktum.Spiken i kistan kom på övertid då Ronny Sabo fastställde slutresultatet till 4-1.

Jimmy Thelin var naturligtvis nöjd efter matchen:
    – Killarna gör ett väldigt bra jobb därute. Bra disciplin och täcker upp för varandra. Dessutom var det fantastiskt att se hur vår hemmapublik ställde upp för oss och stod kvar efter matchen och applåderade oss. Jag kan lova att det betyder oerhört mycket för både oss i ledarteamet och för spelarna själva.

I nästa omgång väntar Ängelholms FF på bortaplan och den matchen spelas kommande lördag.

27 juli 2014 18:20 Superettan 2014 1958 Jim Petersson