Assyriska FF — Jönköpings Södra IF

0
    324

J-Södra tog poäng i fjärde matchen på raken efter en mållös historia på konstgräset i Södertälje. Assyriska försökte ta sig igenom J-Södras försvarsmur men lyckades inte alls och trots spelövertaget fanns det också chanser för Södra. Både Tommy Thelin och Tomas Backman hade farliga lägen framför Magnus Bahne i Assyriska målet.
    Assyriska rivstartade i första halvlek och hade greppet om matchen. De stora chanserna uteblev dock och efterhand kunde J-Södra ta sig in i matchen. Tomas Backman hade farlig möjlighet men skottet rakt på Magnus Bahne i hemmamålet.
    Efter en mållös första halvlek förväntade man sig en ännu större Assyriska press i inledningen av andra men det anstormningen kom inte. Felpass och åter felpass var tyvärr det publiken fick se och mycket till finlir blev det inte denna kväll.
    För Södras del är 0-0 en framgång och som spelet gestaltade sig så måste vi vara nöjda med det. Daryl Smylie var bra i första halvlek men mattades i andra och blev utbytt i 76:e. Mot slutet säkrade man poängen och det var klokt coachat av Jankan. Sheriff Suma inledde piggt men mattades också han i andra. En som får beröm är comebackande Patrik Redo som gjorde en bra insats i matchen. Plus också till Marcus Thorbjörnsson i försvarslåset och till Tomas Backman. Vi kan också notera att det var Alexander Nadjs tredje nolla för säsongen.

Assyriska – Jönköpings Södra 0-0
    Publik: 1.879
    Domare: Martin Strömbergsson, GävleLAGET:
    Alexander Nadj, Tom Siwe, Christer Persson, Marcus Thorbjörnsson, Petter Lennartsson, Tomas Backman, Tommy Thelin, Daryl Smylie (Robert Walker, 76), Patrik Redo, Pär Cederqvist, Sheriff Suma (Fredric Fendrich, 80).
    Skott: 13-7 (5-3)
    Skott på mål: 4-3 (3-1)
    Hörnor: 8-3 (2-2)
    Frisparkar: 4-8 (1-2)
    Offside: 0-1 (0-0)