Assyriska FF — Jönköpings Södra IF

  0
  331

  Matchfakta

  Det blev bara ett mål i eftermiddagens möte mellan Assyriska och Jönköpings Södra. Assyriskas skyttekung Marcos Ferreira avgjorde matchen i slutet av första halvlek då han gjorde sitt tionde mål för säsongen.
  J-Södra fick spela med en man mer i nästan hela andra halvlek sedan Assyriskas mittback Pierre Bengtsson blivit utvisad. Trots detta kunde ett jagande J-Södra inte få in bollen bakom Jon Rytterbro i Assyriskamålet.
  För åttonde gången denna säsong fick J-Södra lämna planen utan att ha gjort något mål och målskyttet har verkligen inte varit bra. Idag hade man sex skott på mål, lika många som Assyriska, men den vill inte gå in. Tommy Thelin fick starta matchen igen och hade en del bra chanser men det vill sig inte riktigt för Tommy. På de fyra senaste matcherna har man nu gjort ett ynka mål och det var på straffen senast så det är bara att hoppas att en frisk Michel Kamhie kan komma tillbaka i den fina form han var i innan skadan i våras. I samband med utvisningen klev Erik Skördåker upp i anfallet men bidrog inte till särskilt mycket utan det fick istället nästan motsatt effekt.
  Både Valle Elkari och Jonas Pettersson fick hoppa in i slutet av andra halvlek och i övrigt var det ett väntat lag som Thomas Ek och Andreas Jankevics ställde upp med. Personligen tycker jag att Andreas Nilsson skall flyttas fram ett snäpp till yttermittfältet där han var framgångsrik under våren. Det känns faktiskt som vi inte riktigt har rätt balans i laget och att spelarna inte är på de platser de bör spela och där de är som bäst…
  I tabellen fick Degerfors en poäng igår men är fortfarande på nedflyttningsplats. Sirius har chans att skaffa sig ett åttapoängs försprång om man vinner borta över Häcken på torsdag…. Som det ser ut nu får J-Södra vara jäkligt glada om man klarar av att ta sig till kval…
  Matchfakta:

  Assyriska-Jönköpings Södra 1-0 (1-0)

  1-0 39:59 Marcos Ferreira (Stefan Batan)

  Laget:

  Alexander Nadj

  Erik Backlund
  Erik Skördåker
  Daniel Karlsson
  Andreas Nilsson

  Johan Karlefjärd
  Andreas Ingel (ut 88)
  Christer Persson
  Peter Klancar (ut 78)

  Kristen Viikmäe (ut 75)
  Tommy Thelin
  Inhoppare:
  Valid Elkari (75)
  Jonas Pettersson (78)
  Fredrik Fendrich (88)
  Statistik:
  Skott: 11-12 (10-4) (Tommy Thelin 4, Andreas Ingel 2, Erik Backlund 3, Andreas Nilsson 2, Christer Persson)
  Skott på mål: 6-6 (6-2) (Tommy Thelin 3, Christer Persson, Andreas Ingel, Erik Backlund)
  Hörnor: 4-5 (2-2)
  Frisparkar: 17-9 (8-7)
  Offside: 4-1 (4-1)
  Gula kort: 2-2 (1-1) (Andreas Ingel, Erik Skördåker)
  Utvisningar: 1-0 (0-0)
  Publik: 2.503
  Domare: Andreas Ekberg, Lund

  Fakta

  Datum Tid Liga Säsong Publik Domare
  31 augusti 2008 17:00 Superettan 2008 2503 Andreas Ekberg

  Resultat

  Klubb1:a halvlek2:a halvlekMål
  Assyriska FF101
  Jönköpings Södra IF000

  Lämna ett svar