Ängelholms FF — Jönköpings Södra IF

0
    291

J-Södra fina bortatrend bröts ikväll på Ängelholms IP då hemmalaget vann med 2-0 efter en mållös första halvlek. Matchens avgörande kom under två ödesdigra minuter runt den 53:e minuten då först Jörgen Nilsson nickade in 1-0 och knappt två minuter senare kom 2-0 genom Jonas Lindh.
    Mathias Etéus hade ett gyllene läge att ge Södra ledningen i början av den andra halvlek men hans närskott från en halvmeter räddades av duktige hemmamålvakten Daniel Andersson. Ett mål där av Södra hade säkert gett en annan matchbild.
    I andra halvlek tar Ängelholm kommandot och får två snabba mål och därefter kommer J-Södra ingen vart. Det var närmare 3-0 än 2-1 på slutet och det är bara att glömma den här insatsen omgående.
    NOTERBART
    ## Lite väl ordinära byten. Varför inte testa något annat?
    ## Eteús skapade en hel del under första halvlek men hade inte marginalerna med sig.
    # # Kristoffer Fagercrantz fick beröm efter första halvlek liksom Tommy Thelin.
    Flera spelare borde känna flåset från de nya spelarna men det såg vi inget av ikväll. Kanske var det ”tur” att det blev förlust för annars hade de väl valt att spela med det vinnande laget….
    Ängelholm – Jönköpings Södra 2-0 (0-0)
    1-0 Jörgen Nilsson (53) 2-0 Jonas Lindh (55)
    Domare: Antti Kanerva, Olofstorp