Varbergs BoIS — Jönköpings Södra IF

0
    294

J-Södra fick med sig en poäng hem från dagens match borta mot Varbergs BoIS. Matchen slutade 1-1 sedan J-Södra först tog ledningen på straff genom Tommy Thelin men innan paus kunde Varberg kvittera genom mittbacken Alexander Mellqvist.
    Matchen på Påskbergsvallen blev en mycket jämn historia där målchanserna skulle bli lätträknade. Första halvlek bjöd iallafall på två mål. J-Södra fick straff sedan en hemmaspelare fått bollen på armen och Tommy Thelin gjorde inget misstag, trots att målvakten Joakim Wulff gick åt rätt håll, och därmed gjorde Tommy mål för tredje matchen på raken. Innan paus skulle dock hemmalaget kvittera och man gör det efter en tilltrasslad situation där mittbacken Mellqvist får både en och två chanser innan 1-1 bollen sitter otagbart bakom Anton Cajtoft.
    I andra halvlek skapas bara halvchanser. J-Södra får både Jesper Svensson och Robert Gojani skadade och värst såg det ut för Jesper som hade rejält ont i sin vänstra axel. Det är oklart hur allvarligt det är med honom.
    Sett till matchen var 1-1 ett rättvist resultat och i tabellen passerar vi Östersund som dock har en match mindre spelad. Redan på torsdag smäller det igen då IK Sirius gästar ”Vallen”. Välkomna då!
    Varbergs BoIS – Jönköpings Södra 1-1 (1-1)
    0-1 (33) Tommy Thelin, straff 1-1 (40) Alexander Mellqvist
    Varningar: VAR: Erik Lund JÖN: Jesper Manns, Karl Svensson
    Domare: Kaspar Sjöberg, Malmö
    Publik: 1.691 på Påskbergsvallen
    Anton Cajtoft – Jesper Manns, André Calisir, Karl Svensson, Viktor Rönneklev – Fredric Fendrich, Robert Gojani (64) – Jesper Svensson (52), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Fredrik Olsson (81)
    Inhoppare: Ronny Sabo (52) Jonathan Drott (64) Dijan Vukojevic (81)
    Övriga: Damir Mehic, Amer Eriksson Ibragic, Joakim Karlsson, Carlos Garcia
    Skott: 6-8 (5-4)