Kalmar FF — Jönköpings Södra IF

  0
  1065

  Matchfakta

  J-Södra fortsätter att leta efter en vinnande spel. Idag blev det en ny förlust och även noll mål framåt. Med bara tre veckor kvar till premiären är J-Södra just nu helt utan spelidé. Så verkar det iallafall. Det offensiva spelet består oftast av en lång chansboll från backlinje. Idag resulterade det inte till något. Olsson och Orlov sprang och sprang och sprang.
  Vår styrka de senaste åren har varit passningsspelet. Att vi inte slår bort några bollar. Att vi inte chansar. Ibland måste man naturligtvis chansa men ni förstår. Nu ska vi bara slå långbollar. När målvakten ska sätta igång spelet gör han det med en lång inspark som i 99 av fallen når en motståndare. Varför?
  Nu återstår det bara två matcher, mot Carlstad United och genrepet mot IFK Värnamo. Det är inte mycket som tyder på att den tiden som är kvar räcker för att få ordning på det här. Vi måste inse att det är såhär vi ska spela 2018.
  Marcus Johansson fick debutera i en sönderryckt andra halvlek (med alla byten) och är svår att bedöma.
  MATCHFAKTA:
  Kalmar FF – Jönköpings Södra 1-0 (0-0)
  1-0 (54) Måns Söderqvist
  Domare: Robert Daradic
  LAGET:
  Carljohan Eriksson – Lukas Eek (79), Anton Liljenbäck, Max Watson, Tom Siwe (71) – Axel Lindahl (63), Fredric Fendrich, Daryl Smylie, Jesper Svensson – Fredrik Olsson (79), Jakob Orlov (71)
  Inhoppare:
  Amir Al-Ammari (63) Marcus Johansson (71) Ahmad Gero (71) Benjamin Tannus (79) Adam Fägerhag (79)

  Arena

  Gasten

  Resultat

  Klubb1:a halvlek2:a halvlekMål
  Kalmar FF011
  Jönköpings Södra IF000

  Tidigare möten

  DatumHemResultatBortaTid