Jönköpings Södra IF — Kalmar FF

  0
  303

  Matchfakta

  Matchens enda mål i Smålandsderbyt gjordes av den fd Södraspelaren Markus Thorbjörnsson som nickade in segermålet för Kalmar FF. Kalmar FF hade mest boll inledningsvis och efter den första kvarten spelat så hade Kalmar skapat ett par avslut men Mehic hade räddat dem. Men Södra var farliga i omställningar och skapade målchanser och kom till avslut av Fendrich och Thelin. I den 18 min så kommer Cibicki fram till avslut som tar på Kalmarspelare men målvakten Söderberg hinner ner vid stolproten med en hand och styr till hörna. Men efter ca halva första halvlek så får Smylie sitt 2a gula kort och blir utvisad. Efter utvisningen så kommer Kalmar till ett par avslutslägen men Mehic räddar och Södra försvarar sig bra. När det återstår ett par minuter av halvleken så så får Kalmar en hörna där Södraspelare nickar bort bollen men som Kalmarspelare slår ett inlägg på och Thorbjörnsson nickar in ledningsmålet för sitt lag.

  I den 2a halvleken så skapas det färre målchanser men Kalmar FF fortsätter att ha mycket boll men Södra fortsätter att försvarar sig bra och i den 65 min så rivs Cibicki ner i straffområdet men domaren vinkar avvärjande. På tilläggstid så gör Thelin mål men vinkas av för offside och man skapar en sista chans där Svensson slår ett inlägg och Thelin är framme och nickar men över. Södraspelarna krigar och kämpar väldigt bra hela matchen och vi tar nya tag nästa vecka då vi möter GIF Sundsvall på lördag på Norrporten Arena.

  MATCHFAKTA:

  Jönköpings Södra IF – Kalmar FF 0-1 (0-1)

  0-1 (42 ) Markus Tharbjörnsson.

  Utv: Daryl Smylie (25) 2st gula kort.

  Publik:  4469 på Stadsparksvallen.

  LAGET:

  Damir Mehic – Tom Siwe, Andrè Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev  – Robert Gojani (79), Fredric Fendrich (68) – Dzenis Kozica (61), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Pawel Cibicki.

  Inhoppare: Jesper Svensson (61), Pär Eriksson (68), Tobias Nilsson (79)

  STATISTIK:

  Skott: 7-12
  Skott på mål: 4-6
  Hörnor: 1-5
  Frisparkar: 12-16
  Gula kort: 4-1 (Daryl Smylie 2, Joakim Karlsson, Pawel Cibicki.)
  Röda kort: 1-0

  Fakta

  Datum Tid Liga Säsong Publik Domare
  24 september 2016 16:00 Allsvenskan 2016 4469 Bojan Pandzic

  Resultat

  Klubb1:a halvlek2:a halvlekMål
  Jönköpings Södra IF000
  Kalmar FF101

  Tidigare möten

  DatumHemResultatBortaTid

  Lämna ett svar