IF Brommapojkarna — Jönköpings Södra IF

0
    329

J-Södra fick med sig en poäng från bortamötet mot Brommapojkarna under lördagseftermiddagen. Efter en trist och intetsägande första halvlek öppnades matchen upp i den andra och Södra fick också en kanonstart då Fredrik Olsson satte 0-1 efter bara någon minut.
    Södra hade sin bästa period efter målet och hade bra lägen fram till ytterligare något mål men istället blev det hemmalaget som gjorde 1-1 genom inhopparen Seth Hellberg i matchens 69:e minut. Det skulle också bli slutresultatet.
    – Vi är inte nöjda med hur timingen i laget funkar, däremot tycker jag verkligen att killarna gör sitt bästa trots att det inte klickar i dag, säger Jimmy Thelin efter matchen.
    Redan på onsdag är det ny match då cupmatchen mot Oskarshamn väntar.
    Brommapojkarna – Jönköpings Södra 1-1 (0-0)
    0-1 (48) Fredrik Olsson 1-1 (69) Seth Hellberg
    Varningar: BP: Jacob Une Larsson, Seth Hellberg, Gustav Sandberg Magnusson, Pontus Åsbrink  JÖN: Fredrik Olsson, Viktor Rönneklev
    Publik: 945 på Grimsta IP
    Domare: Jim Petersson, Motala
    Anton Cajtoft – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Tom Siwe (74) – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Jesper Svensson (87), Daryl Smylie, Liridon Silka (46) – Fredrik Olsson
    Inhoppare: Ronny Sabo (46) Jonathan Tamimi (74) Tim Söderström (87)
    Övriga: Max Watson, Simon Dimitrijevic, Sebastian Holmqvist, Damir Mehic