Qviding FiF — Jönköpings Södra IF

0
    299

Förväntningarna var stora när man begav sig till Göteborg idag. Efter den fina segern i måndags trodde man i sin blåögdhet att formen var på väg uppåt men efter att ha sett dagens match är det bara att inse att Ängelholmsmatchen var ett tillfälligt rus.
    Under första halvlek agerade de grönvita tamt och oinspirerat och Qviding kunde enkelt ta med sig en tvåmålsledning till pausvilan. 1-0 kom redan i den femte minuten efter ett missförstånd mellan Uros Hojan och Andreas Nilsson där duktige Arash Bayat smet emellan och sköt otagbart bakom Mikael Axelsson. 2-0 kom i slutet av halvleken efter en snabb omställning där Fuad Hyseni fick gott om tid innan han placerade in bollen intill Axelssons första stolp.
    Inte nog med 2-0 underläge så drabbades laget också utav en skada på Andreas Nilsson som tvingades utgå redan i minut 26 med en knäskada. Patrik Redo fick äntligen göra comeback och gjorde ett klart godkänt inhopp som yttermittfältare.
    Många förväntade sig Daryl Smylie från start men Olle valde att sätta lånet på bänken. Efter fem minuter av andra halvlek får Smylie dock göra entré och de dryga 40 minuterna talade sitt tydliga språk att nordirländaren bara ska starta nästa match. Trots Qvidings snabba 3-1 mål efter bara fem minuter av andra halvlek ordnade Smylie lite hopp när han reducerade i den 74:e. J-Södra började äntligen ta för sig och tyvärr dröjde det enda till 88:e innan den andra reduceringen kom. Återigen var det Smylie som låg bakom målet men det var Jesper Ritheim som avslutade iskallt i det bottre krysset. Närmare än så kom J-Södra tyvärr inte även om Tommy Thelin hade en bra chans till kvittering.