IK Sirius — Jönköpings Södra IF

0
    300

J-Södra fick med sig en poäng från kvällens möte med Sirius. I en ganska underhållande match skapade båda lagen klara chanser och närmast mål var Tommy Thelin som nickade i insidan av stolpen i första halvlek.
    Första halvlek går klart till Sirius som får alldeles för mycket tid att förvalta bollarna. Uppsalalaget skapar också några farliga chanser framför Micke Axelsson men oskärpa i avsluten gör att man inte kan spräcka Axelssons nolla.
    Tommy Thelin har varit nära att spräcka sin målnolla i alla tre matcher och ikväll var han en hårsmån från att ha gjort det där målet. Efter ett fint inlägg får Thelin nicken i insidan av stolpen och det var matchens bästa chans.
    Olle Nordin var missnöjd i paus och han gjorde också ett byte då han plcokade ut en svag Valle Elkari och satte in Kristen Viikmäe. Viikmäe har sett pigg ut och matchbilden förändrades också då Kristen kom in. J-Södra stod upp bättre och skapade också en hel del farligheter framför Rickard Rickardsson i hemmamålet.
    I mitten av andra halvlek får Uros Hojan göra Superettandebut då han byts in istället för vår andra sloven, Peter Klancar.
    Spelet böljade fram och tillbaka i slutskedet och matchen kunde egentligen ha slutat hursomhelst. 0-0 får ändå ses som ett bra resultat för Södra som ser starka ut.
    ##Micke Axelsson håller nollan för andra matchen i rad och vi behöver nog inte oroa oss för målvaktsposten.
    ##Christer Persson var bra ikväll liksom Thelin, Santos och Backman. Kristen Viikmäe kommer in i andra och fortsätter att uträtta mycket. I försvaret är det Backman som imponerar mest. Plus också till lugne Uros Hojan som spelar lugnt och stabilt.
    ##Fyra poäng på tre matcher är okej även om jag fortfarande är irriterad över förlusten mot Ängelholm.
    ##Nästa match mot nykomlingen Vasalund på Vallen.

Sirius-Jönköpings Södra 0-0 (0-0)