IK Sirius — Jönköpings Södra IF

0
    312

J-Södra ledde två gånger om på Studenternas men kunde inte få med sig alla poängen hem till Jönköping. Matchen slutade 2-2 efter Södraledningen i paus med 1-0. Tomas Backman nickade in 1-0 och Kristen Viikmäe gjorde 2-1 i 73:e minuten. Minuten senare kvitterade hemmalaget genom inhopparen Demba Traore.
    Efter en halvlek såg det riktigt bra ut men J-Södra lyckades inte hålla spelet uppe i andra halvlek utan tillät Sirius ta över matchen. När Kristen Viikmäe ändå gjorde 2-1 trodde man att J-Södra skulle kunna bärga en trepoängare men bara minuten senare kvitterade hemmalaget snöpligt.
    Sirius är nu sex poäng före när det bara återstår två matcher. J-Södra möter i nästa omgång Ängelholm innan man avslutar mot LB i sista omgången på ”Vallen”. J-Södra har två poäng ner till nedflyttningsstrecket och det kommer säkert att krävas minst en seger på de avslutande matcherna för att nå kvalspel eftersom bottenlagen Degerfors och Enköping möts i nästa omgång…