Åttonde raka utan seger

J-Södra kan inte spela på ledning. Återigen föll man igenom efter en usel andra halvlek, igen. Gästerna från Skåne behövde inte förta sig för att vända den här matchen utan kunde behärskat göra två snabba mål och sedan kontrollera tillställningen. För J-Södras del verkar det bara finnas en väg just nu – rakt ner till avgrunden. Det finns väl egentligen ingenting som talar för att det här gänget kan vända på det här.

Åttonde raka matchen utan seger. Och inte ens en poäng. Trots det fina ledningsmålet av Taylor Silverholt i början av matchen så tog egentligen allt stopp just där. Så fort vi gör ett mål blir vi ängsliga, sårbara och förvirrade. Att det dröjde till andra halvlek med insläppta mål får nog ses som tur.

# # # # #

Sommarförvärven har väl inte gett någon extra energi till de tappra som startade säsongen i grönt. ÖISaren fick debutera från start och var pigg fram till 1-0. Tröttnade efter Landskronas vändning och byttes ut i 70:e minuten. Hockeyassisten till 1-0 får man ändå med sig.

# # # # #

1-2 målet borde naturligtvis aldrig godkänts. Domarkåren blundade för att en Landskronaspelare står i skottlinjen, hoppar över bollen, och påverkar allt för att bollen ska gå i mål. Domaren och hans kompis på linjen fattade inget och efter lite polsk riksdag så pekade domaren på mål. Föga förvånande. Ingen såg något som alla andra såg. Grattis.

# # # # #

Ett lag i motgång (en jävla motgång) får dessa beslut emot sig. Ikväll hade vi knappast vunnit ändå för andra halvlek är bara ett stort svaret frågetecken. Det såg uppgivet ut redan efter paus och då ledde vi ändå matchen. Det ser höglöst ut. Ingen energi alls. Vad fan gör man i paus undrar man ju.

# # # # #

Cirkus Dzelili kom in när det återstod knappt 10 minuter. Då jäklar är det dags för de offensiva bytena. Cirkuskonster är han bra på men det ger sällan mål. Ett läge blev det men en annan inhoppare och sommarförvärv, Zekovic, nickade två meter utanför i ett ypperligt läge.

Och. Smart av Dzelili att helt i onödan dra på sig en ny varning och därmed avstängd mot ÖIS. I minut 94. Det borde va böter till lagkassan på sånt. Horribelt.

# # # # #

Sämsta publiksiffran i år då knappt 1800 åskådare orkade ta sig till ”Vallen”. Det blir färre och färre den här bistra hösten.

# # # # #

Den där enkronasmatchen borde vara på lördag i en på förhand gastkramande match mot bottenkollegan ÖIS. För fan för hösten alltså.

# # # # #

Oscar skrek sig igenom matchen iallafall. På planen såg det väl precis som vanligt ut. Han vill så mycket den gode Oscar och hade spelarna bara haft hälften av all hans energi hade vi vunnit ikväll.

# # # # #

Man orkar inte ens bli förbannad över den där offsiden. Uppgivenheten smittar oss alla.

# # # # #

Men snart är El Kabir på g!

# # # # #

Vi är på rätt sida kvalstrecket tack vare målskillnad. Och! Det är bara fyra ynka poäng ner till avgrunden. Den här hösten blir inte att leka med alltså.

# # # # #

Inför 45-minuters matcher nu.

# # # # #

Hinner Barny hämta hem tre, fyra spelare till? Eller är det där fönstret stängt?

# # # # #

Elias Nordström måste verkligen känna att vi tror på honom.

# # # # #

Ring Brännan nu.

Matchfakta och annat onödigt hittar ni här

 

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen