Est.2007

Kalldusch deluxe

Det tog sju matcher sedan kom den första torsken. Inte så konstigt egentligen men den här matchen skulle vi avgjort långt mycket tidigare. AFC trivs på Vallen och precis som ifjol åker de hem med tre poäng efter ett nytt 2-3. Att avgörandet kom i den 95:e minuten gör det hela extra tungt. Vilken jävla fredag.

”Vi skulle ju vunnit”. De flesta travade nog hem med den känslan. Åtminstone skulle vi haft en pinne. Noll blev det och den där känslan i magen över ”rånet” drog ner helgkänslan en smula.

2-2 målet av Pashang borde blivit avslutet. Per Melin borde gjort något rätt i matchen och blåst av efter det. Att AFC ens får möjligheten att gå upp och göra ett mål efter det är inte försvarbart. Har vi inte lärt oss läxan? Tamt försvarsspel över hela planen, titta gärna på målet igen och kolla hur många chanser vi har att slå bort den där bollen. Så jäkla lamt agerande av samtliga.

# # # # #

Södra står nu på 10 pinnar och plötsligt är inte starten så jäkla fin längre. Det kostar att lira oavgjort i serien och vi har bara två segrar av sju möjliga.

# # # # #

Försvarsspelet sitter inte alls. Vi litar inte på varandra. Vi spelar inte för varandra. Hade vi haft en backlinje av klass hade vi toppat den här serien. Det är ett faktum. Alexander och Arvid funkar inte ihop. Det är något som inte klaffar. Åtgärda.

# # # # #

Ja. Vi skulle haft en straff.

# # # # #

Pashang Abdulla. Sex mål framåt och får han bara bollen i boxen så sitter den. Snacka om succé och nu frågar man sig hur länge vi får behålla honom. Olé ole´.

# # # # #

Fin gest av laget att hylla Henke Löfkvist innan match.

# # # # #

GAIS borta på lördag kan bli en kul match. Många supportrar på plats och två lag som vill vinna. Målgaranti? Det är säkert!

Fakta från matchen hittar ni här

 

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen