Edin stor hjälte på Vångavallen

Pang, boom, crash! Edin Hamidovic hade en stor kväll nere i Trelleborg i afton och gjorde alla tre målen framåt i segermatchen. Efter en 0-1 ledning i paus kvitterade hemmalaget på straff i mitten av andra halvlek men sedan klev Edin Hamidovic in i hjälterollen och höll sig framme och satte dit både 1-2 och 1-3 inom loppet av bara några få minuter. En otroligt viktig bortatriumf som gav oss lite, lite andrum i jakten på nytt kontrakt.

TFF borta har blivit något av en munsbit. För fjärde matchen i rad vinner vi nere på Vångavallen och återigen gör vi tre mål framåt. Att det är Edin Hamidovic som gör målen betyder naturligtvis massor. Ikväll var det den gamle Edin igen. Så underbart att se.

Trelleborg har ambitionen att ta sig upp till allsvenskan igen och man såg verkligen att man har hela staden bakom sig. Ett folktomt Vångavallen och känslan var division 3 sydöstra götaland istället för Allsvenskan. Nåväl. Det kom ändå över 1000 personer denna måndagskväll men den siffran lär inte slås i nästa match med tanke på kvällens resultat.

Efter kvällens seger skuttar J-Södra upp till en tiondeplats i den fantastiskt jämna tabellen. Vi har två poäng ner till ett jagande Norrby som just nu befinner sig på kvalplatsen.

Matchfakta

0-1 (26) Edin Hamidovic
1-1 (62) Nicolas Mortensen
1-2 (71) Edin Hamidovic
1-3 (75) Edin Hamidovic

Varningar: TFF: Simon Amin (42)  JÖN: Marko Nikolic (53)

Domare: Johan Hendrik Ellefsen, Färöarna

Publik:

Laget:

Alexander Nilsson – Arvid Eriksson (46), Sebastian Crona, Niklas Dahlström – Daniel Hermansson, Samuel Adrian (86), Daniel Ljung, Malkolm Moënza (82) – Marko Nikolic (82) – Robin Book, Edin Hamidovic (90)

Inhoppare:

Adam Ben Lamin (46)
Fredric Fendrich (82)
Daniel Strandsäter (82)
Anton Thorsson (86)
Omar Natami (90)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen