Est.2007

Seger på Gamla Ullevi

Det satt hårt åt men när väl domaren hade blåst av den här kampen stod Eleganterna som segrare efter en klassmål signerat Robin Book. Andra raka seger i serien och vi kan smygkolla uppåt i tabellen igen.

Patric Jildefalk var tydlig inför matchen att den här matchen: Vi ska bara vinna. GAIS matcherna har börjat bli heta, tuffa bataljer och då är det såklart extra, extra skönt att vi vunnit båda mötena med sena avgöranden dessutom.

Att matchen just sluta 1-0 till något av lagen var heller ingen skräll. De tre senaste seriemötena har slutat just 1-0. Att det bara blev ett mål på Gamla Ullevi får tillskrivas trävirket och två duktiga målvakter. Mattias Karlsson är alltid som bäst mot oss (känns det som) och ikväll hade han dessutom sina stolpar och ribba på sin sida. Eric Omondi, Marko Nikolic och Robin Book hade alla träffar i virket under första halvlek.

GAIS förde kanske spelet men vi har ju Frank The Greatest där bak som radar upp kanonmatcher på löpande band. 37 år ung får han pantern i djungeln att framstå som seg. Fjärde nollan för säsongen för Frank.

Segermålet skulle komma till slut. I den 84:e minuten genom Robin Book. Och vilket mål. Ett av våra längre anfall avslutas med dubbla väggspel, först med Nikolic och sedan med Hamidovic och därefter avslut av Book otagbart bakom Karlsson i målet.

GAIS pressar på men skapar inga större farligheter. En krigarinsats och tre poäng in på kontot.

SAJTENTRION

3: Frank Pettersson

2: Robin Book

1: Junes Barny

MATCHFAKTA

GAIS – Jönköpings Södra 0-1 (0-0)

0-1 (84) Robin Book

Varningar: JÖN: Junes Barny (48)

Publik: oklart men vi hörde bara Green Machine

Domare: Farouk Nehdi

Laget:

Frank Pettersson – Adam Ben Lamin, Sebastian Crona, Marcus Degerlund – Jesper Svensson, Junes Barny, Robin Book (88), Marko Nikolic, Daniel Strandsäter (69) – Perparim Beqaj (69), Eric Omondi (91)

Inhoppare: Edin Hamidovic (69) Adrian Edqvist (69) Enoch Kwakwa (88) Elias Nordtsröm (91)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen