Förlust i träningsmatchen mot IFK Göteborg

0
330

Göteborgs U21 lag besegrade Eleganterna med 3-1 på Kamratgården i Göteborg. Dagens träningsmatch gav väl inga direkta svar till coach Jildefalk utan det var en tämligen anonym insats av J-Södra. Göteborg hade en 1-0 ledning i paus men i ett sällsynt anfall gjorde Edin Hamidovic 1-1 i början av andra halvlek. Trots bollövertag skapade vi inga direkta farligheter utan Göteborg kunde gå ifrån till 3-1 som blev slutresultatet.

Ännu en match där vi känns aningen borta. Ska vi ändå spela en match så kanske vi kan gå in för det. Många spelare behöver höja sig enormt om det ska bli en rolig höst. Bollen ligger hos er.

Matchfakta

IFK Göteborg – Jönköpings Södra 3-1 (1-0)

1-0 Oscar Vilhelmsson
1-1 Edin Hamidovic
2-1 Oscar Vilhelmsson
3-1 Gustaf Norlin

Startelvan

Felix Jakobsson – Mikael Marqués, Sebastian Crona, Adam Ben Lamin (60), Daniel Strandsäter (60) – Fredric Fendrich, AntonThorsson, Enoch Kwakwa – Perparim Beqaj (72), Mohammad Fazal (72), Edin Hamidovic

Inhoppare: Arvid Eriksson (60) Gustav Spångberg (60) Erik Johansson (72) Daniel Ljung (72)

Övriga: Marko Nikolic, Frank Pettersson

Lämna ett svar