Seger i Borås

J-Södra besegrade seriekollegan Norrby IF i dagens träningsmatch med 2-0 efter mål av Elias Nordström och Perparim Beqaj. – Jag vill se ännu mer men jag åker från Borås med en mycket bra känsla, sa tränaren Patric Jildefalk efter matchen.

J-Södra följde upp 0-1 förlusten mot Lindome med att besegra Norrby i Rydahallen. Två mål framåt var kanske ljuspunkten men också att spelet stundtals visade att laget är på rätt väg. En chansfattig första halvlek såg ut att sluta mållös men några minuter innan pausfikat avslutade Elias Nordström ett snyggt anfall och Anton Cajtoft fick kapitulera i Norrbymålet.

I andra halvlek fick Perparim Beqaj göra sitt första mål när han snyggt satte 0-2 målet som därmed också blev slutresultatet.

Träningsspelandet går vidare kommande helg då vi tar emot IFK Värnamo.

Norrby – Jönköpings Södra 0-2 (0-1)

0-1 (41) Elias Nordström 0-2 (76) Perparim Beqaj

Domare: Richard Sundell