Två nyförvärv presenterade

J-Södra bekräftade ikväll att man värvar Smajl Suljevic som tränat med klubben under den senaste tiden. 25-åringen har kritat på ett tvåårskontrakt och finns med under träningslägret i Spanien. Det gör också Mikael Marques som även han presenterades ikväll. Marques är försvarsspelare som ifjol spelade med IFK Malmö i division 2 och har meriter från ungdomslandslagen.

– Marqués är en lovande kantspelare. Med sin unga ålder så har Mikael tekniska och fysiska förutsättningar till att bli en otroligt bra fotbollsspelare. Ännu en gång så vill jag rikta en stor eloge till våran scoutingverksamhet som har följt Mikaels utveckling i IFK Malmö under 2019, Mikael var på besök hos oss under november månad och imponerade på våran ledarstab. Trots intresse från andra klubbar så väljer Mikael den gröna dressen och det är vi glada över, säger J-Södras sportchef Kujtim Bala till den officiella hemsidan.

Smajl Suljevic har allsvenska meriter från GIF Sundsvall, Dalkurd och Östersund och har totalt gjort 44 allsvenska matcher. Ifjol gjorde han fem matcher med Syrianska i Superettan och därefter har han tillhört spanska Internacional de Madrid Boadilla.

– Smajl Suljevic är en erfaren central mittfältare, hans förmåga att fatta snabba beslut ihop med en teknisk färdighet gör honom till en av seriens mest kompetenta fotbollsspelare. Vi har haft möjligheten att få se Smajl på nära håll i våran egen miljö under en månad, och han har vuxit in i laget på ett väldigt bra sätt. Vi är glada över att Smajl väljer att fortsätta sin karriär i Jönköping, säger sportchefen Kujtim Bala till den officiella hemsidan.

Både Mikael och Smajl finns med på träningslägret i Spanien. Där finns också Joseph Baffo som vi kanske mest minns från U21 EM 2015 där han var med och tog guld. Det har gått tyngre på senare år efter två korsbandsskador och hans senaste klubb var tyska MSV Duisburg i 2 Bundesliga.

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen