Träningsmatch mot Malmö FF på lördag

J-Södra ville ha ytterligare en match i benen inför det stundande gruppspelet i Svenska Cupen. Redan nu på lördag träningsspelar man mot Malmö FF på Malmö IP. Matchstart är kl 20:00 och det är fri entré meddelar Malmö FF. Noterbart att Malmö tidigare under lördagen spelar sin första cupmatch då man möter Syrianska FC.

På den officiella hemsidan skriver J-Södra:

”För att ytterligare stärka förberedelserna inför Svenska Cupens gruppspel har ytterligare en träningsmatch bokats in under försäsongen. På lördag 20.00 möter vi Malmö FF på Malmö IP.

Med matchen mot Malmö FF på lördag får vi en spännande period framför oss. Redan tisdagen efter är det dags för träningsmatch mot IFK Norrköping och på söndagen 23/2 drar Svenska Cupen igång. Det innebär att vi ställs mot Malmö FF, IFK Norrköping och AIK inom loppet av åtta dagar.”

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen