Inomhusfotboll väntar i Borås

Säsongens andra match väntar och det är Norrby IF som väntar inomhus i Borås. Två provspelare får chansen att visa upp sig, Smajl Suljevic och portugisen Gilson Costa. 23-årige Costa är en central mittfältare med förflutet i Benficas ungdomsakademi.

MATCHGUIDEN

Vad: Träningsmatch #2
Norrby IF – Jönköpings Södra IF
Fredagen den 31 januari
Avspark: 17:00
Rydahallen, Borås

Efter en ny träningsvecka är det dags för säsongens andra träningsmatch då Eleganterna åker till Borås för match mot seriekollegan Norrby IF. Ett Norrby som tidigare har spelat två matcher under försäsongen, 3-0 mot Assyriska IK och förlust 0-3 mot BK Häcken. I truppen har man ”ersatt” gamle skyttekungen Richard Yarsuvat med Oke Akpoveta som presenterades så sent som idag.

I J-Södra-lägret är det här sista matchen innan man åker till Spanien för ett träningsläger (åker på måndag) och med på den resan finns provspelaren Smajl Suljevic. Smajl och en annan provspelare, portugisen Gilson Costa, finns båda med i Norrbymatchen.

På skadefronten ser det tämligen ljust ut. Fredric Fendrich tränar åter men är inte med mot Norrby. Detsamma gäller Jetmir Haliti som fick några dobbar på foten och tvingas avstå matchen. I övrigt ska samtliga spelare i truppen vara tillgängliga.

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen