Est.2007

Green-Machine-Kärlek

I all bitterhet igår efter matchen fick jag inte med några ord om det mäktiga tifot innan avspark. Jag ber om ursäkt till alla de som har bidragit och slitit inför den riktiga hemmapremiären. Makalöst slarvigt och nonchalant av undertecknad.
Att J-Södra håller allsvensk klass vid sidan av planen blev tydligt efter Östermatchen. När sittplatspubliken sviker så är det Green Machine som står högst upp med fanan. Oavsett match. Oavsett poäng. Den kärleken till klubben är majestätisk. Vad vore vi utan GM?
Det mäktiga tifot innan avsparken igår var definitivt allsvensk toppklass. Mäktigt och ståpälsaktigt. Självklart betyder engagemanget oerhört mycket för spelare och ledare på fältet. Det kommer att visa sig framöver.
Jag vill samtidigt pusha för att bidra med en slant till Tifokassan. För mer info se nedan:

”Stort tack till alla som bidrog till tifot, genom ideell arbetskraft eller tifokassan
Fortsätt gärna med det
Swish nr – 123 160 55 59
/GM-tifo.”

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen