Sämsta starten någonsin

0
703

Att förlora de första fyra matcherna i en serie har aldrig hänt i den grönvita historien. Så illa är det. 2008 var ett magert år poängmässigt där vi till slut fick ihop 26 poäng och då inledde vi med sju matcher utan seger. Dock så hade vi fem oavgjorda.
1996 är annars ett vedervärdigt år i historien men då vann vi över Waggeryd i premiäromgången men efter det förlorade vi både mot Gnosjö och Tenhult…
1969 gjorde vi en genomusel vårsäsong och plockade bara fyra poäng på oavgjorda matcher. Hösten blev mycket bättre men det räckte tyvärr inte till nytt kontrakt. Noterbart just för den säsongen var att första segern kom den 21 augusti…
1963 var ett annat dåligt år som slutade med nedflyttning men två oavgjorda matcher i början gör att den starten var bättre än i år.
Så ett gott råd: Börja vinn!

Lämna ett svar