Genrep mot IFK Värnamo

Med lite drygt en vecka kvar till premiären i Superettan genrepar J-Södra mot seriekonkurrenten IFK Värnamo. Matchen spelas ute på Slättens IP i Habo.
Sista chansen för spelarna att bevisa att de ska en plats i den elvan som ska springa ut på Gamla Ullevi den 1 april. Jag är övertygad om att Jörgen i princip har sin premiärelva klar men någon plats finns säkert vakant in i det sista.
Glädjande att Joakim Karlsson är tillbaka igen och vi hoppas att det blir lite speltid för Jocke mot Värnamo. Däremot är premiären körd för Axel Lindahl som är fotskadad. Det är oklart hur länge Axel är borta men det lutar åt ”några veckor”.
IFK Värnamo har bara en seger under försäsongen och den kom mot Norrby i Svenska Cupen. Då vann Värnamo med 1-0 men två förluster dessförinnan grusade cupdrömmen (Sundsvall 1-2 och Häcken 0-2). I övrigt spelade man 1-1 mot Oskarshamn förra veckan och tidigare har man spelat 0-0 mot Husqvarna och förlorat med 1-3 borta mot både Helsingborg och Trelleborg.
IFK Värnamo tränas i år av Roar Hansen och i laget återfinns Södrabekantingen Pär Cederqvist.
NOTERBART
# Vi väntar fortfarande på säsongens första fullträffar för Fredrik Olsson och Jakob Orlov. Chanser har inte saknats men gärna något mål framåt nu för dessa herrar.
# Tommy Thelin toppar ”försäsongsskytteligan” med sina två fullträffar.
# Max Watson, Jesper Svensson och Amir Al-Ammari har spelat under samtliga åtta försäsongsmatcher. ”Jeppe” har mest speltid med 628 minuter. Vår kompletta statistik från försäsongen hittar ni här.
MATCHGUIDEN
Jönköping Södra – IFK Värnamo
Lördagen den 24 mars
Avspark: 16:00
Slättens IP, Habo
TV: ingen sändning
TRUPPEN
1 Frank Pettersson
2 Marcus Johansson
3 Tom Siwe
4 Max Watson
5 Fredric Fendrich
6 Fredrik Olsson
8 Joakim Karlsson
9 Tommy Thelin
10 Jakob Orlov
11 Arni Vilhjalmsson
12 Jesper Svensson
13 Carljohan Eriksson
17 Daryl Smylie
19 Alexander Jallow
20 Anton Liljenbäck
22 Sebastian Crona
24 Amir Al-Ammari
25 Peter Gwargis
27 Lukas Eek

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen