Carlstad United väntar på Slättens IP

Imorgon söndag träningsspelar J-Södra mot division 1 laget Carlstad United. Matchen spelas ute på konstgräset på Slättens IP i Habo. Matchen är den nästsista innan seriestarten på Gamla Ullevi.
Carlstad United huserar i serien under oss, division 1. Ifjol slutade laget på en sjätte plats i den norra serien där Brage vann och därmed tog klivet upp till Superettan. Lagets främsta målskytt under fjolårssäsongen var Uchenna Ike som totalt gjorde 6 mål.
Under årets försäsong har Carlstad mött våra Superettankollegor Norrby och Degerfors och båda gångerna har det blivit förlust. Nu senast föll man med 1-5 borta mot Norrby och i den första försäsongsmatchen blev det en knapp 2-3 förlust mot Degerfors.
I truppen hittar vi ett par bekanta namn. Eric Jernberg har gjort åtskilliga säsonger i Degerfors och Simon Klänge har Egnahems BK som moderklubb och ett par säsonger i Husqvarna FF. Anfallaren Joel Rajalakso har tidigare spelat i både Öster och Åtvidaberg.
I J-Södra gör Arni Vilhjalmsson comeback, åtminstone i matchtruppen. Arni har haft skadebekymmer och opererat sin axel men ska nu vara fit for fight. Tommy Thelin har missat våra två senaste matcher men är åter med i truppen.
Försäsongsmatcher, Carlstad United
Norrby,b 1-5
Nordvärmland,h 4-1
Karlstad,h 3-0
Karlslund,b 1-1
Degerfors,b 2-3
MATCHGUIDEN
Jönköping Södra – Carlstad United
Söndagen den 18 mars
Avspark: 13:00
Slättens IP, Habo
TV: ingen sändning
TRUPPEN
1 Frank Pettersson
2 Marcus Johansson
3 Tom Siwe
4 Max Watson
5 Fredric Fendrich
6 Fredrik Olsson
9 Tommy Thelin
10 Jakob Orlov
11 Arni Vilhjalmsson
12 Jesper Svensson
13 Carljohan Eriksson
16 Adam Fägerhag
17 Daryl Smylie
20 Anton Liljenbäck
22 Sebastian Crona
24 Amir Al-Ammari
25 Peter Gwargis
29 Benjamin Tannus
30 Ahmad Gero
Alex Petrovic

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen