Ny bortaseger i Södertälje

J-Södra fortsätter att vinna på bortaplan och man fortsätter att vinna i Södertälje. Ikväll besegrade man Assyriska FF uppe i Södertälje med 3-1 efter 1-1 i paus. Fredrik Olsson gav J-Södra en tidig ledning då han efter en Smylie-frispark nicktouchade in ledningsmålet. Assyriska kvitterade i mitten av halvleken efter ett långskott från Jens Jakobsson.
Andra halvlek startar upp med ett nytt snabbt ledningsmål. Ronny Sabo hittar Daryl Smylie som sätter 2-1. I slutet av matchen punkteras matchen definitivt då Robert Gojanis pass styrs in av en Assyriskaspelare fram till 3-1. Assyriska fick avsluta matchen med tio spelare sedan mittbacken Sotirios Papagiannopoulus fått två gula kort.
Assyriska – Jönköpings Södra 1-3 (1-1)
0-1 (5) Fredrik Olsson 1-1 (23) Jens Jakobsson 1-2 (49) Daryl Smylie 1-3 (83) Självmål
Varningar: AFF: Jens Jakobsson, Christoffer Eriksson JÖN: Fredric Fendrich, Robert Gojani, Daryl Smylie
Utvisning: Sotirios Papagiannopoulus
Domare: Nermin Cisic, Värnamo
Publik: 1.112 på Södertälje Fotbollsarena
Anton Cajtoft -Viktor Rönneklev, Joakim Karlsson, André Calisir, Tom Siwe – Fredric Fendrich, Robert Gojani – Ronny Sabo (76), Daryl Smylie, Tommy Thelin – Fredrik Olsson (67)
Inhoppare: Jesper Manns (67) Jesper Svensson (76)
Övriga: Damir Mehic, Carlos Garcia, Jonathan Drott, Karl Svensson, Dijan Vukojevic
Skott: 10-8 (5-3)
Skott på mål: 5-4 (2-1)