Syrianska FC — Jönköpings Södra IF

0
    322

J-Södra besegrade idag Syrianska på konstgräset i Södertälje. Matchen slutade 1-0 efter mål av Ricardo Santos i den 72:a minuten. För sjätte matchen i rad tar J-Södra poäng och det här var den fjärde segern för säsongen.
    Den svåra bortamatchen slutade lyckligt för J-Södra. Efter en mållös första halvlek kom avgörandet i andra då skyttekungen Ricardo Santos rullade in sitt sjätte mål för säsongen. Santos går mellan målvakt och försvarare på en lång boll och tar med sig bollen och rullar in den i öppet mål.
    I slutet av matchen trycker Syrianska på och har bl.a en farlighet i virket. På övertid får hemmamålvakten Simon Nurme en jätte chans att kvittera men Axelsson räddar till hörna. Det här var förövrigt Micke Axelssons fjärde nolla för säsongen.
    Christer Persson fick säsongens tredje gula kort och han är därmed avstängd i nästa omgång (på torsdag mot Väsby).
    I slutminuterna drog också Syrianskas Haris Skenderovic på sig två gula kort och blir därmed utvisad. Redan i första halvlek fick hemmalaget sin främsta målskytt Michael Mensah utvisad efter två gula kort.
    Efter två oavgjorda matcher på bortaplan som bäst kom alltså idag säsongens första trea på bortagräset. I tabellen är nu J-Södra uppe på en andra plats bakom serieledarna Mjällby. Imorgon spelas sista matchen i omgång 7 då Åtvidaberg derbyspelar mot IFK Norrköping.