Syrianska Botkyrka — Jönköpings Södra IF

0
    313

Årets första seger i tävlingssammanhang är äntligen ett faktum. J-Södra kunde idag slå ut division 1 laget Syrianska Botkyrka i Svenska Cupen efter en 2-1 seger.
    Efter en tung inledning på serien var det nog många som var lättade att man äntligen kunde vinna en tävlingsmatch. Kristen Viikmäe gav J-Södra ledningen i första halvleken efter förarbete av Daniel Karlsson och Tommy Thelin. Syrianska Botkyrka kvitterade i början av den andra halvleken innan Tommy Thelin spelade fram Andreas Nilsson som kyligt avgjorde matchen.

Syrianska Botkyrka – Jönköpings Södra 1-2 (0-1)
    0-1 Kristen Viikmäe 1-1 okänd 1-2 Andreas Nilsson
    Mikael Axelsson – Fredrik Söderbring, Christer Persson, Daniel Karlsson, Peter Klancar –  Fredrik Fendrich, Tomas Backman, Tommy Thelin (ut 86) – Jesper Ritheim (ut 46), Kristen Viikmäe (ut 64), Andreas Nilsson
    Inhoppare: Michel Kamhie (46) Johan Fäger (64) Johan Karlefjärd (86)