Sandareds IF — Jönköpings Södra IF

Matchfakta

J-Södra hade inga större problem att besegra division III laget Sandared ikväll i första rundan av Svenska Cupen. På Borås Arena blev det 4-0 till J-Södra efter en 1-0 ledning i paus. Branimir Hrgota inledde målskyttet i slutet av första halvlek och i den andra fick J-Södra utdelning på alla sina chanser och kunde gå fram till en 4-0 seger.
Rikard Hallin fick stå i säsongens första tävlingsmatch och sattes inte på några större prov men en nolla är alltid en nolla. Glädjande också att våra ”normala” målgörare får göra just mål även om motståndet var klent.
Hasse Lindboms kommentar

– I första halvlek hotar vi inte tillräckligt i djupled, vi spelar runt runt men tvingar inte Sandared till att göra några större förflyttningar. I andra börjar vi hota mer i djupled och Sandared får förflytta sig mer och det blir mer eller mindre spel mot ett mål. Antalet skott är godkänt men vi måste bli mer effektiva, vi gör fyra mål men kan göra minst lika många till. Hela laget gör en bra andra halvlek, men ett extra pluss till Mathias Etéus som är väldigt pigg i andra halvlek.

Vi kan notera att både Tommy Thelin och Christer Persson missar genrepet mot Ängelholm på lördag pga avstängning efter utvisningarna mot Åtvidaberg förra veckan.

MATCHFAKTA:

Sandared – Jönköpings Södra 0-4 (0-1)

0-1 Branimir Hrgota 0-2 Tommy Thelin 0-3 Pär Cederqvist 0-4 Mathias Etéus

Domare: Mikael Larsson, Göteborg

LAGET:

Rikard Hallin -Jesper Svensson, Johan Niklasson, Jukka Sauso, Tomas Backman (Tom Siwe) – Christer Persson, Dennis Östlundh – Tommy Thelin, Jonas Svahn (Fredric Fendrich), Branimir Hrgota (Mathias Etéus) – Pär Cederqvist

Detaljer

Datum Tid Matchtyp Säsong Publik Domare
28 mars, 2011 19:00 Svenska Cupen 2011 80 Mikael Larsson

Arena

Borås Arena
Ålgårdsvägen 16, 506 30 Borås, Sverige

Kommentera

%d bloggare gillar detta: