Norrby IF — Jönköpings Södra IF

  0
  349

  Matchfakta

  J-Södra vann idag över Norrby i Svenska Cupens omgång 1. Norrby tog annars ledningen i matchen på straff efter 8 minuters spel men J-Södra kunde vända på en minut genom Pär Cederqvist och Tommy Thelin. Kristoffer Fagercrantz avgjorde definitivt matchen med sitt 3-1 mål i den 87:e minuten.
  Norrby tar ledningen med 1-0 i matchen i den åttonde minuten efter straffmål av Markus Falk-Olander. J-Södra vänder matchen med två snabba mål genom Pär Cederqvist på frispark och sedan Tommy Thelin minuten senare. 2-1 är också ställningen efter första halvlek. Jukka Sauso och Tommy Thelin varnade. Spelmässigt har man lite problem under första halvlek och Bakiu får bekänna färg i målet.
  I andra halvlek handlar det mest om J-Södra och ett 3-1 mål hängde i luften länge. Till slut kommer det och det är Kristoffer Fagercrantz som gör det på frispark.
  Både Jukka Sauso och Nuredin Bakiu utvisas under den andra halvlek och i båda fallen är det onödiga utvisningar som lagledningen inte var speciellt nöjda med. Bakius utvisning kommer på övertid och Alexander Nadj fick stå den sista minuten.
  Andra omgången av Svenska Cupen spelas 21 april.
  MATCHFAKTA:
  Norrby-Jönköpings Södra 1-3 (1-2)
  1-0 Markus Falk-Olander (straff) (8) 1-1 Pär Cederqvist (13) 1-2 Tommy Thelin (14) 1-3 Kristoffer Fagercrantz (87)
  Publik: 117 på Borås Arena
  Domare: Antti Kanerva
  LAGET:
  Nuredin Bakiu, Tom Siwe, Daniel Karlsson, Jukka Sauso, Petter Lennartsson, Christer Persson, Fredric Fendrich, Philip Bernholtz (86), Tommy Thelin, Patrik Redo (55), Pär Cederqvist
  Inhoppare: Kristoffer Fagercrantz (55), David Blomkvist (86), Alexander Nadj (90)
  Övriga: Johan Karlefjärd, Darko Glavas, Mathias Etéus

  Fakta

  Datum Tid Liga Säsong Omgång Publik Domare
  27 mars 2010 13:00 Svenska Cupen 2010 SvC 117 Antti Kanerva

  Arena

  Borås Arena

  Resultat

  Klubb1:a halvlek2:a halvlekMål
  Norrby IF101
  Jönköpings Södra IF213

  Tidigare möten

  DatumHemResultatBortaTid

  Lämna ett svar