Norrby IF — Jönköpings Södra IF

Matchfakta

J-Södra vann idag över Norrby i Svenska Cupens omgång 1. Norrby tog annars ledningen i matchen på straff efter 8 minuters spel men J-Södra kunde vända på en minut genom Pär Cederqvist och Tommy Thelin. Kristoffer Fagercrantz avgjorde definitivt matchen med sitt 3-1 mål i den 87:e minuten.

Norrby tar ledningen med 1-0 i matchen i den åttonde minuten efter straffmål av Markus Falk-Olander. J-Södra vänder matchen med två snabba mål genom Pär Cederqvist på frispark och sedan Tommy Thelin minuten senare. 2-1 är också ställningen efter första halvlek. Jukka Sauso och Tommy Thelin varnade. Spelmässigt har man lite problem under första halvlek och Bakiu får bekänna färg i målet.

I andra halvlek handlar det mest om J-Södra och ett 3-1 mål hängde i luften länge. Till slut kommer det och det är Kristoffer Fagercrantz som gör det på frispark.

Både Jukka Sauso och Nuredin Bakiu utvisas under den andra halvlek och i båda fallen är det onödiga utvisningar som lagledningen inte var speciellt nöjda med. Bakius utvisning kommer på övertid och Alexander Nadj fick stå den sista minuten.

Andra omgången av Svenska Cupen spelas 21 april.

MATCHFAKTA:

Norrby-Jönköpings Södra 1-3 (1-2)

1-0 Markus Falk-Olander (straff) (8) 1-1 Pär Cederqvist (13) 1-2 Tommy Thelin (14) 1-3 Kristoffer Fagercrantz (87)

Publik: 117 på Borås Arena

Domare: Antti Kanerva

LAGET:

Nuredin Bakiu, Tom Siwe, Daniel Karlsson, Jukka Sauso, Petter Lennartsson, Christer Persson, Fredric Fendrich, Philip Bernholtz (86), Tommy Thelin, Patrik Redo (55), Pär Cederqvist

Inhoppare: Kristoffer Fagercrantz (55), David Blomkvist (86), Alexander Nadj (90)

Övriga: Johan Karlefjärd, Darko Glavas, Mathias Etéus

Detaljer

Datum Tid Matchtyp Säsong Publik Domare
27 mars, 2010 13:00 Svenska Cupen 2010 117 Antti Kanerva

Arena

Borås Arena
Ålgårdsvägen 16, 506 30 Borås, Sverige

Tidigare möten

DatumHemResultatBortaTid

Kommentera

%d bloggare gillar detta: