Bortatripp till Borås

Trots att Norrby är ur Superettan blir det ändå en tripp till Borås. Bortakampen mot Skövde AIK spelas nämligen på Borås Arena eftersom planen i Skövde inte är spelduglig. Läge att direkt nypa en bortaskalp mot Tobbe Linderoths gäng. Vad glad han ska bli…

Hemmapremiären är glömd och den där poängen består ändå. Den mållösa tillställningen gav ändå något svar att vi kan spela 0-0 mot alla lag om vi vill. Defensivt helt okej även om en del blundade när vi hade våra uppspel.

Detaljer, detaljer och åter detaljer. Det finns såklart massor att åtgärda under en fotbollsmatch. Och efteråt inför nästa match. Uppspelen och kantspelet är något som måste ”åtgärdas”. En del var förvånade att vi inte gjorde någon korrigering i paus när vårt kantspel i princip var obefintligt. En timme fick Anton Thorsson spela på en position han inte ska spela på. Ett skifte med Robin Book hade varit bättre även om ”Booken” heller inte är det bästa alternativet.

Det är många som slåss om en startplats och det känner mer jämnt än på länge. På gott och ont.

# # # # #

Har Adam Ben Lamin spelat sin sista match för Eleganterna?

# # # # #

Arvid Eriksson har kanske inte den bästa passningsfoten men helsicke vilken vinnarskalle han har. En blivande kapten.

# # # # #

Skövde inledde säsongen med en 0-1 förlust mot Utsikten och de lär vara revanschsugna efter det. Förra året handlade mycket om de långa, långa inkasten av Gustav Friberg men nu är Friberg i Halmstad och kastar så ett problem mindre.

# # # # #

Det vattnas redan i munnen när man läser att Marin Hrgota har gjort samtliga mål i våra två P19-matcher. 1-1 hemma mot Mjällby följdes upp av 1-1 borta mot Norrby.

# # # # #

GAIS ser hyggliga ut. De lag som börjar bäst brukar finnas med i toppen hela vägen. Vinner vi imorgon är vi också i toppen…

# # # # #

Peter Gwargis fick äntligen göra comeback idag när han hoppade in för Degerfors i 3-1 segern mot HBK. Nästan ett år efter skadan mot ÖSK.

# # # # #

Alexander Nilsson måste vara en av seriens absolut bästa målvakter. Efter den här säsongen är sannolikheten stor att vi har de tre bäst tränade målvakterna i serien. Kika gärna ner på några av våra träningar för att kolla när ”Kosta” tränar sina adepter.

# # # # #

Det är tomt utan Fidde Fendrich.

# # # # #

Sebastian Crona blev omfamnad av nästan alla innan matchen i måndags. Omåttlig populär bland alla runt och kring klubben. Fint.

# # # # #

Swishkampanjen har startats av klubben och bra så. Men. På hemsidan finns ingen info på startsidan. En blänkare borde ligga synlig direkt. För att sporra varandra kanske man kan ha en barometer som visar hur mycket pengar som samlats in? Och vilka som stöttar?

Det viktigaste är att det ska vara enkelt att hjälpa till. Börja med att lägga ut swishnumret överallt.

# # # # #

Alla seriemöten mot Skövde AIK hittar ni på vår matchsida.

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen