Nu börjar allvaret

Äntligen är vi framme vid premiären av årets seriesäsong. Athletic Eskilstuna är våra motståndare och det bästa av allt är att vi kan spela inför hemmafansen utan restriktioner. Nu kan festen…eller allvaret börja!

AFC Eskilstuna eller Athletic eller vad vi nu ska säga. AFC är enklast så vi tar det därifrån. Vi stötte på dom redan under försäsongen och förlorade stort, 5-2. Det betyder givetvis inte ett smack när matchen startar imorgon. En lurig premiär där vi hela tiden matas med att ”det är såå viktigt att få en bra start”. Och det stämmer ju. Vinn matcher och allt blir så mycket enklare.

I den 18-manna trupp som coach Jildefalk har tagit ut så saknas väl egentligen bara Daniel Ljung. Henrik Löfkvist är tillbaka efter att ha missat de senaste matcherna men frågan är om han är redo för att starta matchen. Detsamma gäller Peter Gwargis som var sjuk senast men nu är redo för att showa för sin gamla hemmapublik.

Kolla in inbördes möten här

MATCHGUIDEN
Vad: Superettan omgång 1 (Premiär!)
När: lördagen den 2 april
Avspark: 15:00
Domare: Fredrik Hansson
Spelplats: Stadsparksvallen
TV-sändning: Discovery+

MATCHTRUPPEN

1 Felix Jakobsson
2 Henrik Löfkvist
4 Marcus Degerlund
5 Fredric Fendrich
6 Adam Ben Lamin
7 Sebastian Crona
8 Junes Barny
9 Edin Hamidovic
10 Robin Book
11 Adnan Maric
12 Daniel Strandsäter
17 Adrian Edqvist
21 Kevin Rodeblad Lowe
24 Marko Nikolic
25 Peter Gwargis
26 Malkolm Moënza
27 Elias Nordström
31 Tom Amos

Ej med

3 Mohammad Fazal
13 Youssuf Assogba
14 Erik Johansson
18 Anton Thorsson
22 Daniel Ljung

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen