spot_imgspot_img

Alltid en av oss

Jesper Svensson avslutar Södrakarriären redan efter den här säsongen. Jag var inte riktigt beredd på den nyheten och den ger så många frågetecken och funderingar. 31 år och den mest lojala fotbollsspelare vi haft sedan Göte Lindstrand, typ.

Jesper Svensson. Vi har väl alla handen full med knasiga minnen av ”Jeppe”. Det är ju sådan han har varit. Galna upptåg, allsångsscener, knasiga målgester och segerdanser. Jag hade gärna sett dom någon säsong till.

J-Södra valde att inte utnyttja den klausulen som fanns inför nästa säsong. Enligt Jesper själv blev det en smärre chock. I dagens fotbollsvärld så vill alla klubbar med bra självkänsla ha sådana spelare som ”Jeppe” i laget. Vad J-Södra vill nuförtiden vet väl ingen. Utåt sett skickade de fram ordförande Tidstrand som fick skicka ut några standardfraser på klubbens hemsida. Kanske borde den sportsliga ledningen berätta hur tankarna går och varför man inte vill ha Jesper Svensson i sitt kommande lag.

”Jeppe” har alltid varit en stor favorit bland fansen. Han har alltid haft tid för oss. Alltid ställt upp. Tittar vi rent fotbollsmässigt så har han gjort över 300 tävlingsmatcher för klubben. I år har han startat 24 av 25 matcher. Helt ordinarie i Patric Jildefalks lagbygge med andra ord.

Det kommer kännas konstigt att starta upp nästa säsong utan vår nummer 12. Du kommer alltid vara en av oss.

Tack Jeppe!

Till sist.

Missa inte hyllningen till Jesper Svensson nu på söndag i samband med matchen mot AFC Eskilstuna.

Allsvenskan

SäsongKlubbMatcherStartSpeltidMålAssistPoängGula kortRöda kort
Total-

Superettan

SäsongKlubbMatcherStartSpeltidMålAssistPoängGula kortRöda kort
Total-

Kval

SäsongKlubbMatcherStartSpeltidMålAssistPoängGula kortRöda kort
Total-

Svenska Cupen

SäsongKlubbMatcherStartSpeltidMålAssistPoängGula kortRöda kort
Total-

Karriär totalt

SäsongMatcherStartSpeltidMålAssistPoängGula kortRöda kort
Total

Föregående artikelStatistik efter omgång 28
Nästa artikelStötta eller entlediga

Kommentera

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

spot_imgspot_img

Related Articles

Följ oss!

0FansGilla
0FöljareFölj
874FöljareFölj

Senaste inläggen