Est.2007

Den nya staben

Imorgon börjar allvaret igen när a-truppen sätter igång säsongen på riktigt. Lagom till detta blev det under dagen officiellt med den nya tränarstaben kring vårt a-lag. Chefstränaren Patric Jildefalk får våra akademitränare vid sin sida, Mustafa Ismail och Sreten Kenic.

Det blev ingen superskräll att J-Södra tittade internt när man skulle rekrytera komplement till sin chefstränare. Att värva fler heltidstjänster var nog inte aktuellt och med två så spännande namn internt så är det helt rätt att ge dom ännu mer förtroende.

Troligtvis har vi den yngsta tränartrion i hela serien och jag tror inte vi har haft så unga a-lagstränare tidigare, alla tre är födda 1986.

Patric Jildefalk är chefstränare och får nu två hungriga och välutbildade tränare vid sin sida. Mustafa Ismail skötte P17 laget ifjol och tar i år över P19 laget samt blir assisterande tränare. Ismail har tidigare bla varit i Chelseas akademi och varit huvudtränare i division 2 med Karlslund.

Sreten Kenic är utbildad inom videoanalys och matchanalys och talar totalt sju språk. Han har arbetat i USA och har fått sin fotbollsutbildning i Serbien. Sreten kommer att vara assisterande tränare och analytiker.

J-Södras ledarstab 2021

Chefstränare: Patric Jildefalk
Assisterande tränare: Mustafa Ismail
Assisterande tränare/analytiker: Sreten Kenic
Målvaktstränare: Frank Pettersson
Materialansvarig: Kjell Lorshag
Individuell fystränare: Julian de Groot
Fysioterapeut: Christoffer Holmgren
Läkare: Lars-Göran Hassel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,130FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen