Marko Nikolic säsongens första nyförvärv

0
471

Tidigt idag på morgonen presenterade J-Södra årets första nyförvärv på spelarsidan. 23-årige Marko Nikolic från Vasalunds IF är klar för Eleganterna tre år framåt.

De två senaste säsongerna har Marko spelat i norrettan med Vasalund och dessförinnan har han gjort tolv allsvenska matcher med AIK. I år fanns han alltså med i Vasalund som vann norrettan och gjorde 11 mål.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Marko till Jönköpings Södra. Vi har följt Marko under en längre tid, där scoutinggruppen har gjort ett gediget arbete, och vi får hit en spännande offensiv mittfältare, som är bra box-till-box som dessutom är en poängspelare. I Marko får vi en smart spelare som rör sig över stora ytor, säger Vetton Gramozi.

– Jag har jobbat med Marko tidigare och spelare med den skickligheten och arbetskapaciteten finns inte på många ställen. Att som central mittfältare både kunna göra mål och assistera var väldigt viktigt i den här rekryteringen. Med Markos och Södras ambitioner känns det fantastiskt att få jobba tillsammans igen, säger Patric Jildefalk.

Välkommen till Eleganterna, Marko!

Lämna ett svar