Vi är inte bättre

Allt är sig likt. Efter två rundor i seriespelet är försäsongsvinsterna bytta mot förluster. Noll poäng, ett mål framåt. Det var absolut inte den starten vi ville ha.

J-Södra anno 2019 skulle äntligen masa sig uppåt i serien igen efter ett miserabelt 2018. Två matcher är visserligen bara två matcher men det vi har sett skrämmer ingen. I perioder glimmrar vi till och får till tre, fyra passningar men det kletas och smetas och chanserna försvinner nånstans där emellan. Trots drömstart på Behrn Arena och 1-0 ledning så försvann både spel och poäng på några få minuter. Ny straff emot oss sedan Alexander Jallow touchat Axel Lindahl (av alla) och en kvittering som görs på någonting som inte ens är någonting från början.

Underläge 2-1 i paus och en jakt på kvittering. Med lite flyt kunde den ha kommit men massvis med chanser var det inte. Edin Hamidovic kanske hade den bästa men skottet i vänsterläge räddades av målvakten.

# # # #

Det är många spelare som inte lever upp till det som vi förväntar oss. Jag saknar ett rakare spel där vi tar oss till målet, inte ut till en kant och sedan tillbaka. Snabbt, piggt spel var länge sen vi såg. Degerfors var kanske inte bättre men behövde inte slita ihjäl sig för att försvara sin andra raka seger. Redan sex pinnar före oss. Starkt jobbat!

# # # #

Axel Lindahl höll visst för Superettan.

# # # #

Fabio Gama är en artist men får inte med sig så mycket. Piggare idag och det kan säkert bli bra när han tar klivet ner som offensiv mittfältare.

# # # #

Två matcher och två straffar emot oss. Det är fan för dåligt oavsett om vi kan tycka att en av dem är felaktig. Vi ställer till det och sätter oss i situationer. I onödan.

Fan. Vissa lag får inte två straffar emot sig på en hel säsong.

# # # #

En smäll på Karlsson i slutet och han kunde inte spela vidare. Oklart hur illa det gick och vi kan bara hoppas att det inte va så illa som det såg ut.

# # # #

Det var ingen bra lördag. Over and out.

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen