Pavle Vagic lånas in från mästarna

J-Södra har gjort klart med ett lån av den 17-årige mittfältaren/anfallaren Pavle Vagic från de regerande mästarna Malmö FF. Lånet gäller säsongen ut.
I samband med lånet är det också klart att Malmö FF förlänger avtalet med Pavle till 2021. Ifjol gjorde han allsvensk debut när han fick hoppa in i matchen mot Sirius och totalt har det blivit tre inhopp under 2017 och 2018.
Daniel Andersson sportchef i Malnö FF:
– Pavle är en ung spelare som tagit snabba framsteg genom vår ungdomsverksamhet. Han är en bra avslutare och har förmågan att ta sig förbi sin motståndare. En smart spelare som kan spela på många offensiva positioner.
– Det senaste året har han tyvärr haft lite skadeproblem, men nu har han börjat ta fart igen. Det känns bra att förlänga hans avtal och i lugn och ro bygga upp honom för en framtid i vårt seniorlag. Det sker först och främst genom att få värdefull speltid i Superettan.
Pavle Vagic:
– Det känns jättebra. Det här är en bra dag för mig och min familj. Detta är ett kvitto på att klubben tror på mig och mina kvaliteter. Nu ser jag fram emot att spela seniorfotboll och fortsätta utvecklas i Jönköping.
Välkommen till Eleganterna, Pavle!
FAKTA: PAVLE VAGIC

Födelsedatum: 2000-01-24
Ålder: 18
Längd: cm
Vikt: kg
Position: Mittfältare
Nationalitet:  Sverige
Moderklubb: Malmö FF
Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen