U21: Två mål av Gero i förlustmatchen

En bra halvlek räckte inte i U21-matchen hemma mot Öster. Trots en 1-0 ledning i paus kunde Växjölaget avancera i inledningen av andra halvlek, tre mål på åtta minuter. Den rutinerade duon David Johannesson och Dragan Kapcevic låg bakom Östers seger med två mål vardera.
Ahmad Gero gjorde två mål och det tredje målet gjordes av Yasin Abdulkadir i slutet av matchen. Närmare än så kom vi inte och med det så toppar Öster U21 serien och J-Södra ligger på en fjärde plats. Nästa match spelas borta mot Varberg den 13 juni.
Jönköpings Södra – Öster 3-4 (1-0)
1-0 (28) Ahmad Gero 1-1 (47) David Johannesson 1-2 (54) David Johannesson 1-3 (56) Dragan Kapcevic 2-3 (75) Ahmad Gero 2-4 (78) Dragan Kapcevic 3-4 (90) Yasin Abdulkadir
Domare: Besim Boletini, Ljungby
Pontus Wik – Lukas Eek, Alex Petrovic, Adam Gemheden, Igor Popanicic – Fabian Kryeziu, Robert Shilmon – Axel Lindahl, Benjamin Tannus, Markus Tegebäck – Ahmad Gero