Ny mittbacksgeneral till J-Södra

J-Södra fortsätter att bygga laget inför återkomsten till Superettan. Idag presenterade klubben 31-årige försvararen Erik Moberg som närmast kommer från den danska andraligan och Viborg FF.
Erik Moberg har fina meriter från allsvenskan där han gjort 131 matcher för Örebro och Åtvidaberg. Säsongen 16/17 blev han klar för danska Viborg som då spelade i Superligan men man åkte ur. Den här säsongen blev det 11 matcher.
Till den officiella hemsidan säger Erik såhär om sitt klubbval:
”Jag har fått ett mycket bra intryck av föreningen i all kontakt som vi haft inför idag. Det jag har sett av laget och hur man spelat tidigare har också tilltalat mig. Det tillsammans med närheten till familjen har skapat en bra helhet och jag ser fram emot att träffa alla och komma igång med träning.”
Välkommen till Eleganterna, Erik!

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen