Mållöst mot AIK igen

J-Södra och AIK delade på poängen efter en mållös tillställning på ett regnigt Stadsparksvallen. J-Södra var närmast segern och hade en nick i ribban i slutet av den första halvleken genom Tommy Thelin efter fint spel av J-Södra. AIK bevakade sin poäng som inför sista omgången ger dem ett litet försprång om jakten på det stora silvret i kamp med fjolårsmästarna IFK Norrköping. För J-Södras del väntar Helsingborg i sista rundan nere på Olympia i en match som i allra högsta grad kommer att få ögonen på sig.
J-Södra spelar alltså två kryss mot AIK i år och är nu totalt uppe i elva oavgjorda matcher, flest av alla lag. Målvakten Francisco Mancilla gjorde sin första allsvenska match och fick hålla nollan. Några större prov sattes han dock inte på och gästerna fick bara ihop två avslut på mål.
MATCHFAKTA:
Jönköpings Södra – AIK 0-0 (0-0)
Publik: 4.813 på Stadsparksvallen
Domare: Mohammed Al-Hakim, Köping
LAGET:
Francisco Mancilla – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Jonathan Tamimi – Stian Aasmundsen, Fredric Fendrich (85) – Jesper Svensson (85), Sergio Calatayud (60), Tommy Thelin – Dzenis Kozica
Inhoppare: Pawel Cibicki (60) Pär Ericsson (85) Liridon Silka (85)
Övriga: Damir Mehic, Tobias Nilsson, Markus Tegebäck, Alex Portillo
STATISTIK:
Skott: 8-6 (3-0)
Skott på mål: 5-2 (2-0)
Hörnor: 3-4 (0-1)
Frisparkar: 15-12 (10-5)
Offside: 4-1 (3-1)
Gula kort: 0-0 (0-0)
Röda kort: 0-0 (0-0)

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen