Norrköping en klass bättre

Efter tre raka kryss blev J-Södra utan poäng från dagens kamp mot IFK Norrköping. Gästerna vann säkert med 2-0 efter en 1-0 ledning i paus. Christoffer Nyman och Emir Kujovic målskyttar. J-Södra fick Jonathan Tamimi utvisad början av andra halvlek och då blev uppförsbacken för stor.
Norrköping började matchen bra och satte hög press och i en sådan situation efter en kvart spelad vinner man bollen och Christoffer Nyman gör ledningsmålet för sitt lag. Södra skapar sina lägen och det kommer sista kvarten av första halvlek då Moses Ogbu, Dzenis Kozica och även Tommy Thelin har avslut på mål. I andra halvlek börjar Södra väldigt bra med ett aggressivt spel där Daryl Smylie har ett avslut som tar på en IFK spelare men där Andreas Vaikla räddar. Sedan blir det en utvisning efter sitt andra gula kort för Jonathan Tamimi och då blev uppförsbacken för stor. Norrköping gör sitt andra mål på en retur då bollen har gått via en Södra spelare i stolen och ut och där finns Kujovic och gör 2-0. Södraspelarna krigar helhjärtat hela matchen men IFK Norrköping vinner med 2-0.
MATCHFAKTA:
Jönköpings Södra – IFK Norrköping 0-2(0-1)
0-1 (15) Christoffer Nyman 0-2 (63) Emir Kujovic
Varningar: JÖN: Stian Aasmundsen NOR: Arnor Traustason
Utvisning: JÖN: Jonathan Tamimi (52)
Publik: 6.191 på Stadsparksvallen
Domare: Kristoffer Karlsson, Höganäs
LAGET:
Damir Mehic – Jonathan Tamimi, André Calisir, Tobias Nilsson, Viktor Rönneklev – Robert Gojani (76), Fredric Fendrich (58) – Dzenis Kozica, Daryl Smylie, Tommy Thelin – Moses Ogbu (59)
Inhoppare: Stian Aasmundsen (58) Jesper Svensson (59) Liridon Silka (76)
Övriga: Bence Verebelyi, Markus Tegebäck, Simon Dimitrijevic, Alex Portillo
STATISTIK:
Bollinnehav: 43-57 (48-52)
Skott: 6-20 (4-10)
Skott på mål: 5-12 (3-6)
Hörnor: 4-7 (3-2)
Frisparkar: 7-5 (4-4)
Offside: 3-1 (0-0)
Gula kort: 3-1 (1-0)
Röda kort: 1-0 (0-0)

Föregående artikel
Nästa artikel

Kommentera

Lämna ett svar

spot_imgspot_img

Relaterade artiklar

Följ oss!

2,131FansGilla
0FöljareFölj
898FöljareFölj

Senaste inläggen