Säsongens första förlust

J-Södra föll i kvällens bortamatch mot Örebro med siffrorna 2-1 efter 1-0 i paus. ÖSK vann matchen rättvist men J-Södra var ändå med till matchens sista sekund. Matchavgörande 2-0 kom i 94:e minuten på en blixtsnabb kontring men Tommy Thelin gav ändå ett sista hopp med en reducering med minuten kvar att spela. Närmare än så kom vi inte utan Örebro segrade och tog därmed sin andra raka seger.
Örebro hade de klara målchanserna och det skulle dröja till mitten av andra halvlek innan J-Södra skulle skapa något framåt. Moses Ogbu och Stian Aasmundsen byttes in tidigt i andra halvlek och gav laget energi. Dessförinnan hade Södra tvingats göra ett målvaktsbyte då Anton Cajtoft vred till sitt knä. Damir Mehic gjorde ett bra inhopp men fick alltså kapitulera på tilläggstid.
Örebro – Jönköpings Södra 2-1 (1-0)
1-0 (22) Astrit Ajdarevic 2-0 (94) Daniel Gustafsson 2-1 (96) Tommy Thelin
Publik: 7753 på Behrn Arena
Domare: Kaspar Sjöberg, Malmö
Anton Cajtoft (54) – Tom Siwe, André Calisir, Joakim Karlsson, Viktor Rönneklev – Robert Gojani, Fredric Fendrich (64) – Jesper Svensson (58), Dzenis Kozica, Tommy Thelin – Pawel Cibicki
Inhoppare: Damir Mehic (54) Stian Aasmundsen (58) Moses Ogbu (64)
Övriga: Jonathan Tamimi, Tobias Nilsson, Liridon Silka, Alex Portillo
Skott: 20-10 (11-4)
Skott på mål: 13-6 (5-2)