Värmbols FC — Jönköpings Södra IF

0
    336

Det såg länge ut som att cupäventyret skulle få ett abrupt slut i Katrineholm. Hemmalaget Värmbol hade 2-0 efter 80 minuters spel men J-Södra kunde komma ikapp trots en man mindre (Bernholtz utvisad efter två gula kort i minut 60).
    Först reducerade Kristoffer Fagercrantz på straff och sedan forcerade Tomas Backman in 2-2 efter 90 minuters spel. På övertid pressade J-Södra på stort men matchen gick till förlängning. Väl där var det J-Södra som förde matchen och i inledningen av den andra förlängningskvarten gjorde Fagercrantz 3-2 efter en frispark från straffområdetslinjen.
    Värmbol – Jönköpings Södra 2-3 (1-0) eft. förl
    1-0 David Strömgren (6) 2-0 Niklas Norman (63) 2-1 Kristoffer Fagercrantz (str 84) 2-2 Tomas Backman (90) 2-3 Kristoffer Fagercrantz (110)
    Publik: 441 på Duvsta
    Domare: Andreas Svahn
    Alexander Nadj : Tom Siwe, David Blomkvist, Christer Persson, Tomas Backman : Johan Karlefjärd, Robert Walkwer : Philip Bernholtz (utv 59), Darko Glavas (58), Patrik Redo : Mathias Etéus (70)
    Inhoppare: Kristoffer Fagercrantz (58), Fredric Fendrich (70, ut 89), Kristoffer Snarberg (89)

18 april 2010 17:00 Svenska Cupen 2010 441 Andreas Svahn