Östersunds FK — Jönköpings Södra IF

  0
  352

  Matchfakta

  1-0 (36) Thomas Boakye
  2-0 (42) Jamie Hopcut
  3-0 (64) Thomas Boakye
  4-0 (84) Jamie Hopcut
  5-0 (89) Thomas Boakye

  Utvisningar: Joakim Karlsson

  Varningar: Viktor Rönneklev

  Publik: 4 123 på Jämtkraft Arena

  Domare: Nermin Cisic, Värnamo

  LAGET:

  Niklas Helgesson – Jesper Svensson, Zourab Tsiskaridze, André Calisir, Viktor Rönneklev – Joakim Karlsson (utv 78), Daryl Smylie – Jonathan Drott, Tommy Thelin, Fredric Fendrich (63) – Aleksei Kangaskolkka (85)

  Inhoppare: Philip Djup (63) Oskar Olsson (85)

  Övriga: Anton Cajtoft, Kalle Svensson, Dijan Vukojevic

  Nykomlingen Östersund körde fullständigt över J-Södra i dagens match. Efter två mycket psykologiska mål innan paus hade J-Södra varken ork, vilja eller kunnandet att vända på matchen. Efter paus tog man visserligen tag och skapade några möjligheter men när 3-0 kom föll laget ihop som det berömda korthuset. En pinsam lördag för Jönköpings Södra.

  Farhågorna fanns innan matchen och tyvärr infann de sig. J-Södra hängde bra med under matchens första halvlek (precis som senast mot Ängelholm) men sedan tog hemmalaget över och spelade faktiskt bort oss retfullt enkelt. Graham Potter hade gjort sin läxa innan matchen och det kändes som att hans lag tryckte på rätt knappar. Mats Gren och hans lag hade nog gjort annat än att läsa in sig på detta spelskickliga lag. Coachmatchen blev en retfull enkel match för Potter, precis som själva matchen.
  Årets J-Södra pendlar verkligen i prestationen. Den där ryggraden finns inte och var det något vi i n t e var oroliga för inför säsongen så var det försvarsspelet. Något försvarsspel existerar inte och det måste göra ont för våra tränare som båda har en historia som sådana. Det ska sägas att hela lagets försvarsspel är ofattbart dåligt. Mittfältarna gör inte alls hemjobbet utan man tvekar, avvaktar och står hellre och tittar.
  Som sagt. Underläge i paus med två bollar är ingen omöjlighet att vända. Det som krävs är engagemang från ledare, att man tro på det och att man vet hur man ska göra. Vi har uppenbara problem med alla dessa ting.

  SAJTENFEMMAN

  5: x
  4: x
  3: x
  2: x
  1: x

  Fakta

  Datum Tid Liga Säsong Publik Domare
  4 maj 2013 15:00 Superettan 2013 4123 Nermin Cisic

  Tidigare möten

  DatumHemResultatBortaTid

  Lämna ett svar