Enköpings SK — Jönköpings Södra IF

0
    348

Det blev en tung kväll på Enavallen för J-Södra. Hemmalaget Enköping vann med klara 4-1 efter en 2-0 ledning i paus. Matchen avgjorde när Mats Lundin sprang igenom och satte 3-1 bakom Alexander Nadj. Fem minuter senare punkterade Andreas Eriksson matchen definitivt med sitt 4-1 mål.
    J-Södra kunde inte följa upp segern senast. Ikväll blev det förlust med klara 4-1 mot tabelljumbon Enköping. Redan i den nionde minuten gjorde Daniel Olsson 1-0 till Enköping och hela första halvlek dominerade hemmalaget. 2-0 gjorde Vitalij Gussev och det var också ställningen efter en halvlek.
    Thomas Ek gjorde två byten i paus (Thelin och Viikmäe in) och med lite tur kunde Michel Kamhie få in en reducering efter 63 minuter. Efter det målet hade J-Södra bra tryck på Enköping och var nära en kvittering.
    När pressen var som värst sprang Mats Lundin igenom och avgjorde i praktiken matchen med sitt 3-1. Efter målet blev Christer Persson varnad för andra gången och domare Berglund plockade fram det röda kortet…
    4-1 satte sedan Andreas Eriksson i den 81:a minuten.
    Christer Persson blev alltså utvisad och missar måndagens match mot BP. Det gör också Fredrik Fendrich som fick sitt tredje gula kort ikväll.
    Om man ser till helheten gör J-Södra ingen bra match. Man får lite tryck på Enköping efter Kamhies reducering och det var synd att de får sitt 3-1 mål så snabbt.